Controle en schoonmaak

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan tandheelkundige behandelingen. De basis van het behoud van een gezond gebit is regelmatige controle en gebitsreiniging. Olie verversen en doorsmeren zullen we maar zeggen want die metafoor is zo gek nog niet. De auto houdt er snel mee op als hij niet op tijd geserviced wordt.

Consult

Tijdens het eerste consult zal de tandarts uw algemene gezondheid met u doornemen en een gesprek met u aangaan over uw eventuele wensen of klachten. Vervolgens zal de tandarts in de meeste gevallen 2 rontgenfoto’s maken van de kiezen en een inspectie van de mond doen. Bij bevindingen zal de tandarts een plan op maat en, indien nodig, een vrijblijvende kostenbegroting voor u maken. Pijnklachten worden direkt verholpen, daarmee laten we niemand in de kou staan.

Reinigen en controleren van uw gebit

Waarom is het belangrijk uw gebit periodiek te laten controleren en professioneel te laten reinigen?

Door uw gebit periodiek (elk halfjaar) te controleren kunnen problemen in een vroeg stadium aan het licht komen en behandeld worden. Van de meeste problemen/mondziektes begint u pas last te krijgen wanneer dezen al in een ver gevorderd stadium zijn. Vaak moet er in dergelijk geval een grote en kostbare behandeling worden uitgevoerd.